Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Maximum Beauty is niet telefonisch bereikbaar. Heeft u een vraag? Dan kan u mailen naar maxime@maximumbeauty.be
  2. Een afspraak dient gemaakt te worden via www.maximumbeauty.be
  3. Een gemaakte afspraak kan tot 48u op voorhand geannuleerd worden. Indien je binnen de 48u annuleert of niet komt opdagen, ben ik genoodzaakt de helft van de behandeling in rekening te brengen.
  4. Gelieve het uur van de afspraak te respecteren en op tijd te komen. Te laat voor uw afspraak? Vanaf 20min te laat verliest u uw afspraak en zal als nog de helft van de behandeling in rekening worden gebracht.
  5. Wie herhaaldelijk de afspraak niet nakomt (laattijdige annulatie/niet komen opdagen) zal geen afspraak meer kunnen maken in de toekomst bij Maximum Beauty.
  6. Het salon heeft het recht een schadevergoeding te vragen indien de klant schade toebrengt aan meubilair, apparatuur of producten.
  7. Een salon is geen plaats voor kinderen of dieren. Vaak duurt een behandeling lang en slaat de verveling bij hen toe. De focus ligt op een perfect uit te voeren behandeling in alle rust. Door dergelijke ervaringen in het verleden vraag ik daarom voor uw begrip.
  8. Betalingen worden geaccepteerd in cash of via een mobile banking app (QR code) ter plaatse. Dit om achterstallige betalingen/overschrijvingen te vermijden.
  9. Bij het maken van een afspraak gaat u met alle algemene voorwaarden akkoord.